Gestrand in het achterland

Door een vertraagde vlucht en een technisch mankement kwamen we net niet meer op tijd aan voor de vlucht naar Tokio. We kregen de mogelijkheid om via Hong Kong te vliegen en daarna door naar Tokio. Dit zou alles bij elkaar zonder vertraging meer dan 18 uur zijn ipv 11 uur rechtstreeks.

We kregen nu een hotelkamer aangeboden in het Sheraton hotel. Het zit in de security zone, wat betekent dat we er niet uit mogen, zelfs het reaam mag niet open. Scheelt morgen wel dat we gelijk naar de gate kunnen lopen. Naast de kamer kregen we ook eten in het supergezellige restaurant dat Lufthansa speciaal had gereserveerd voor alle pasagiers die moesten overnachten. Zie de foto’s.

Morgen vliegen we om 12:10 met All Nippon Airways dan eindelijk naar Tokio, waar we op maandagochtend 6:35 aankomen. Nu nog even relaxen en slapen. Morgen gaat de successtory verder.

6 gedachten over “Gestrand in het achterland”

  1. Milan , goede aankomst iig. Wat een geweldig idee is dit om iedereen op de hoogte te houden. Ik ben heel benieuwd hoe het daar is. Groetjes, Dieuwke.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.