Airbnb Tokyo

Dit zijn de foto’s van onze slaaplocatie in Tokyo vlakbij station Kameari かめあり。Er is voor de bedden net een meter ruimte om te lopen. De buurt is lekker rustig en 3 minuten lopen van het metrostation. Supermarkt vlakbij en dankzij Google translate en de hulp van geüniformeerde bewaker aan onze groene theezakjes gekomen. Sommige spullen zijn echt belachelijk duur. €4 voor een lullig spuitbusje deodorant.

Katsushika, Tokyo 125-0061, Japan

5 gedachten over “Airbnb Tokyo”

 1. Goede morgen vanuit a’dam, ik zie op het kaartje 3 postkantoren, wel bijzonder in digitijdperk…hier postkantoor op de veemarkt gesloten..ggrr..
  Een busje Deo voor 4,00 idd belachelijk..
  Erg fijn om zo met jullie mee te reizen xx

  Beantwoorden
 2. Hay Milan…..Je droom is uitgekomen.
  Eindelijk in Tokyo.
  Zo zie je maar weer,je wens word beloond…….hoop dat jullie saampjes een geweldige en mooie fijne tijd hebben.
  Heel fijn dat wij jullie kunnen volgen,goed gedaan.
  Veel liefs en en geniet ervan.
  Marijke en natuurlijk Han (maar die schrijft zelf)

  Beantwoorden
 3. deze opmerking komt wat laat, met excuses…

  klein maar fijn, lijkt me dit onderkomen… mijn vermoeden is dat ook dat ons voorland is, en niet andersom… ‘daar’ zullen ‘ze’ niet groter gaan wonen, maar ‘hier’ zullen ‘wij’ steeds kleiner onderdak krijgen… in de regel… maar wél met alles erop en eraan…

  p.s.
  zo’n ‘japans’ toilet, ウォシュレット, Woshuretto, zeg maar wasserette, heb ik al van ‘ze’ overgenomen… weliswaar in een duitse uitvoering, maar toch… het is geweldig, zeer aan te bevelen… en uiterst makkelijk te installeren… je hoeft er niet voor te loodgieteren…

  Beantwoorden
  • Goh Fred wat leuk dat je zoveel van Japan weet. Hoelang heb jij hier rondgetrokken? Klein wonen daar weet ik alles van en liefst met steeds minder spullen en meer geestelijke bagage. Groet uit nat Nikko
   ps. Mouving diner in de betekenis van bewegend en geraakt.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.