Kyoto tempels stempels kasteel en paleis

Tussen de cultuurspots in de prachtige natuur winkelen en eten we. We starten de derde dag met Fushimi Inari. De oranje Torii’s die gesponserd door een familie zijn geplaatst tot op de berg Inari. Wij doen de hele route inclusief de toeristische straatjes vooraf. Het wordt een echte pelgrimage met deze hitte. En daarna toch nog even een tempel en op zoek naar de Japanse randesuro. Doodmoe thuis gekomen. Dus de vierde dag starten we rustig. Fietsen we weer de dagelijkse 10 km naar het centrum van Kyoto en bezoeken we de overdekte markten Teramachi en paralel daaraan Shinkyogoku. Deze markten worden gekruist door een etenswaren markt. De rugzak van Milan puilt uit met alle nieuwe japanse outfitjes. En ik tooi me met hoed tegen de hete zon.
De laatste dag gaan we op weg naar het keizerlijk paleis met dito tuinen. Onderweg stappen we af voor het kasteel van de laatste shogun familie die weerstand bood aan het nieuwe gezag van Edo. Milan maakt z’n eerste stempelboek vol met het bezoek van nog drie tempels. Wat zou je nou krijgen voor zo’n vol boekje?

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/var/www/clients/client26739/web32825/web/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

 

3 gedachten over “Kyoto tempels stempels kasteel en paleis”

  1. Wat een verschil in beelden. De begin foto van Kyoto is grijs en duidelijk een grote stad met lelijke gebouwen. Dan die prachtige tempelgebouwen waar ze zelfs op hun sokken het gras wieden. De geweldige poppen die het verkeershinder verontschuldigen, zo kleurrijk en gedetailleerd. Het mooie eten, en vast lekkere eten. Drukte en rust. Westers en Oosters. Het zijn indrukwekkende beelden. Leuk ook die geluidsfragmenten, dat geeft de foto’s nog extra sfeer.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.