Beppu warmwaterbronnen en Shin

We hebben de ene nacht die we missen ontdekt. Een nachtje langer in Beppu. Shin onze host pikt ons op voor het station. Voordat hij ons naar z’n vrijgezellenflat brengt, haalt hij handdoeken voor ons terwijl wij een Sumo worsteltraining bijwonen waar zelfs meiden fanatiek aan meedoen. Een futon op een Tatamimat met wel af te schermen kamers voor elk appart. De volgende ochtend zet hij ons af bij de warmwaterbronnen die van een aparte schoonheid zijn. Het oranje meer met de stoomwervelingen,zie filmpje, is m’n favoriet. Na de geiser pikt Shin ons op voor een uitzichtpunt en wat wij denken een wandeling langs het strand. Aldaar laten we ons gekleed in Yukata ingraven in het warme zand. Helaas krijgt Milan er enorme jeuk van en moet hij eerder lossen. Ik dien de 20 minuten uit. Daarna douchen en schrobben. De derde dag staat de apenberg met twee grote colonies wild levende apen op het programma. Helaas na het afzetten van onze prive chauffeur blijken de apen in het bos te blijven. Daar is genoeg te eten. Zelf met de bus en te voet naar een Shrine gelopen door een Japanse buitenwijk met nieuwe en oude huizen. Een Zen monnik wijst ons nog een sojafabriek die we ook aandoen. Wat een heerlijk spul. We slapen in een cabinehotel waar Milan een 360 graden foto maakt, eten buiten de deur en badderen we in de gesepareerde Onsen die wat verwaarloost zijn. Wel lekker warm het kooitje in.

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/var/www/clients/client26739/web32825/web/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

 

 

Chinoike-Jigoku warmwaterbron in Beppu

Tatsumaki-Jigoku geiser in Beppu

2 gedachten over “Beppu warmwaterbronnen en Shin”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.